kak-da-se-sabuzhdame-svezhi-i-otpochinali-zdrave-i-sila

КАК ДА СЕ СЪБУЖДАМЕ СВЕЖИ И ОТПОЧИНАЛИ

Да се събудите свежи и отпочинали, ако не е уикендът, е практически невъзможно - ще си помислите. В края на краищата тъмните кръгове, торбичките и ужасният сънлив вид са първите неща, които виждаме сутрин, когато се погледнем.

И все пак да се събудите освежени и да не изглеждате напълно непоправими е повече от възможно. С няколко малки трика и здравословни, добродетелни навици можете да направите момента на събуждане по-малко травматичен за вас и вашето тяло, като придадете на лицето си по-красив и сияен вид.

1. Спете достатъчно

Може да изглежда очевиден съвет, но точно защото е от фундаментално значение, бихме искали да го повторим. Спокойният и продължителен сън, поне 7 часа на нощ, е незаменим елемент. По този начин се създава нещо като рутина, която ще позволи на тялото и ума ви да се насладят на по-голяма хармония и естествено да зачитат техните ритми и баланси.

2. Стойте далеч от всякакви устройства преди лягане

За да легнете по-лесно и да избегнете късното заспиване, има още едно основно правило, което трябва да следвате: стойте далеч от технологични инструменти и устройства, които ви държат будни, забавят момента на съня и оказват значително влияние върху качеството му.

Затова избягвайте да гледате мобилния си телефон, персоналния компютър или таблет точно преди да заспите. Това е на пръв поглед безобидно занимание, но ви стимулира, като ви прави по-забързани и активни точно когато се приготвяте за лягане. Затова се посветете на релаксиращи дейности, които ви помагат да влезете в правилното състояние на концентрация и ви придружават нежно в момента на съня.

3. Изберете ефектен околоочен контур

Ако отпочиналият вид е от основно значение за вас след събуждане, околоочният контур несъмнено е един от най-добрите му съюзници. В тези случаи става важно да разчитаме на ефективен околоочен коректор, който може да озари очите ни и да минимизира малките бръчици и признаците на умора. Също така ви съветваме да се спрете на добавки за подсилване на имунната система и тонуса, чрез които ще си помогнете да бъдете по-здрави, да изглеждате по-добре, а и да се предпазите от евентуални грипове и настинки.

4. Доверете се на добрата тренировка

Освен всичко изброено по-горе, добрата тренировка може да окаже много голямо влияние върху цялото ви състояние - психическо и физическо. Не се колебайте да си намерите треньор или да изпробвате някои от видеата в интернет, с които спокойно може да започнете. Не забравяйте, че приемането на добавки също е важно, особено ако тренирате често, много усилено и тежко. Съветваме ви да разгледате актуалните продукти в аптека онлайн и да прецените какво ще ви е най-полезно за здраво тяло и имунна система.

Събуждането, свежи и отпочинали, изглежда като нещо много просто и абсолютно логично. Да, но всъщност рядко се случва да си предоставяме наистина качествен сън, добра почивка, която заслужаваме след дълъг работен или дори учебен ден. Предлагаме ви да направите консултация с вашия лекар и да предприемете действие да изберете витамини и минерали подпомагащи свежия вид и добрата почивка нощем. Освен това, вземете предвид съветите от днес и направете промяната, от която имате нужда.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

СУПЕР ДИЕТАТА МАКС ПЛАНК

ИЗЛЕКУВАЙ ТЯЛОТО СИКОКОСОВ ОРЕХ - ДАР ОТ РАЙ

5 ТОП СТРЕЧИНГ УПРАЖНЕНИЯ