zdrave-i-sila-kak-da-prigotvite-liatno-meniu-za-semeinia-branch

КАК ДА ПРИГОТВИМ ЛЯТНО МЕНЮ ЗА СЕМЕЙНИЯ БРЪНЧ?

Лятото е идеалното време за вкусни изкушения, споделени с цялото семейство. Брънчът стана много популярен начин за приготвяне на ястия, които са подходящи както за закуска, така и за обяд. В днешната статия ще ви дадем страхотни предложения, за да създадете уют у дома с подходящата храна и напитки. 

Обърнете внимание на декорацията

Ако сте решили да посрещнете гостите си у дома, ви препоръчваме да се постараете с декорирането. Предлагаме ви да изберете отворено пространство – терасата, балкона или пък двора. Така ще може да се насладите и на няколко интересни игри, които ви съветваме да измислите предварително. 

В случай, че може да посрещнете любимите хора на открито, е добре да подготвите свежа украса за масата. Един от най-добрите варианти е да се насочите към цветя, които освен ухание, ще осигурят и лятно настроение. 

Не забравяйте, че посудата има голямо значение и е добре всеки да може да си взима от вкусотиите, които сте предвидили. Изберете подходящи прибори и не забравяйте да оставите малки подаръци на всеки стол, за да може гостите ви да си припомнят за веселото изкарване в дома ви. 

Идеи за вкусни ястия за брънч

За да може да се насладите на добри цени и високо качество на храната, изберете да пазарувате с карта за лоялни клиенти на Kaufland. Именно по този начин ще успеете да намерите разнообразни продукти, с които да създадете менюто за семейния брънч.

Използвайте пресните плодове и зеленчуци, които да оформите на дървена дъска. Прибавете хубаво сирене, кашкавал и няколко месни деликатеса. Не забравяйте да добавите прясно изпечено хлебче и да разгледате останалите предложения в брошурата на Kaufland.

 

За основно ястие ви препоръчваме да се спрете на нещо по-леко и не много задължаващо. Изберете солена баничка, която да оформите на хапки, за да бъде лесна за взимане от гостите. Не се колебайте да се спрете на малки сандвичи, на пилешки хапки или дори пилешки бутчета. Ако вашите гости не консумират месо, а само риба, направете лесно суши или се спрете на изцяло безмесна храна. За любителите на млечните продукти сложете хапки от различни сирена и кашкавали, добавете малко маслини и една боровинка накрая. 

Питиетата са не по-малко важни, затова ви съветваме на масата да има както алкохолни, така и безалкохолни такива. Направете лятно Мохито, в което сложете съвсем малко бял ром и домашна лимонада или изберете вече готовите варианти, предлагани в големите супермаркети.  

За десерт е добре да има нещо леко и запомнящо се. Спрете се на вкусни шоколадови бонбони, шоколадова напитка или направете кекс. Не забравяйте да подберете подходяща храна, ако на вашия брънч присъстват деца. Накрая ги изпратете с усмивка и не забравяйте да им раздадете подаръците, които сте подготвили. Моментна снимка с дигитален фотоапарат, специален шоколад или просто книга с рецепти. Вие избирате!

Създайте едно интересно и лесно меню за вашия специален брънч и поканете любими хора, с които да го споделите. Не пропускайте да се възползвате от добрите оферти, с които можете да създадете вкусни ястия и напитки!

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

СУПЕР ДИЕТАТА МАКС ПЛАНК

ИЗЛЕКУВАЙ ТЯЛОТО СИКОКОСОВ ОРЕХ - ДАР ОТ РАЙ

5 ТОП СТРЕЧИНГ УПРАЖНЕНИЯ