pm-0216-med-image_3725_srgb-42-compressor

ПРИЧИНИ ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА

Можем ли да сложим край на здравословните си проблеми? Можем ли да преборим болестта и тя да не се връща отново?

Разбира се, че можем!

За истинското излекуване, обаче, не е достатъчно да изпием няколко хапчета или пасивно да легнем на операционната маса... Забелязали ли сте, че понякога, колкото и лекарства да изпие човек, колкото и операции да си направи, се постига временно подобряване на състоянието му и болестта се връща отново, или просто идва нова.

Защо?

Защото изцелението изисква активни усилия!

Болният не е просто обект на лечение, който очаква от лекарите да подобрят състоянието му, да го излекуват, да отрежат заболелия орган... Всеки човек е активен субект в процеса на своето изцеление и без неговите активни усилия нищо не може да бъде постигнато!

Защото от древността е известно, че тялото ни има естествена способност да се самолекува. Именно тази способност е чудото на изцелението. Тази способност се подпомага, когато възстановим тялото си и осъзнаем причините, довели ни до заболяването.

Защото причините често не са физически, а са на енергийно, емоционално или ментално ниво. А когато заболяването започва в енергийното, емоционалното или менталното поле, то и процесът на оздравяването трябва да започне на същото място. Това означава, че колкото и хапчета да изпиете ще въздействате единствено върху симптомите, не и върху причините.

Това означава, че когато откриете причините, имате шанса да включите този вълшебен механизъм за самолекуване на тялото и чудото ще се случи!

Защото изцелението е процес!

То изисква много повече от шепа хапчета или лягане на операционната маса... Както казват: Няма неизлечими болести! Има неизлечими хора!

Изцелението изисква ОСЪЗНАВАНЕ. Осъзнаване на емоциите ни, на нуждите ни, на грешките и провалите.

Изцелението изисква ПРОШКА! Прошка към нас и към другите! И това не са просто думи! Защото обидата е болест! А прошката е в основата на оздравяването.

Изцелението изисква ЛЮБОВ! Това, може би, е най-трудното! Любов и приемане. Любов към себе си, към тялото си, към живота! Това е най-важното!

Хората винаги са търсили причините за заболяванията и в търсенето си са достигнали до ценни идеи. Здраве и сила представя в няколко статии причините за заболяванията и тяхното излекуване според Петър Дънов, Луиз Хей, Александър Свияш и др.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

СУПЕР ДИЕТАТА МАКС ПЛАНК

ИЗЛЕКУВАЙ ТЯЛОТО СИКОКОСОВ ОРЕХ - ДАР ОТ РАЙ

5 ТОП СТРЕЧИНГ УПРАЖНЕНИЯ